knieschot lades

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680 info@wenshuisentuin.nl
De oplossing voor iedere zolder.

Knieschot lades

Voor knieschot lades bent u bij ons aan het juiste adres. onze handgemaakte knieschot lades passen in ieder interieur. Ze zijn naar ieders wens aan te passen.

 

Welke materialen gebruiken wij

Over het algemeen worden door onze klanten voor twee type houtsoorten gekozen, dit zijn MDF vanwege de prijs kwaliteit verhouding en vurenhout vanwege de bewerkbaarheid en meer rustiek ( houtnerven ). Maar het is uiteraard ook mogelijk om meer exclusievere houtsoorten te gebruiken, zoals teak enz... 

Wat is de levertijd

Over het algemeen kunnen wij binnen 1 maand de kasten bij u instaleren. Voor de exclusievere houtsoorten kan dit twee maanden langer duur, dit omdat wij sommigen van deze houtsoorten moeten importeren.

Hoe gaan we te werk

Tijdens een oriënterend gesprek op locatie zullen we uw wensen bespreken. En kunnen we gelijk de zolder bekijken en opmeten, vervolgens maken we in onze 3D programma's een ontwerp. Dit ontwerp zullen we vervolgens aan u voorleggen. Na goedkeuring van u beginnen we met het maken van uw knieschot lades. Als deze lades klaar zijn zullen we met u een afspraak maken om de knieschot lades bij u te instaleren, dit kan over het algemeen binnen één dag gebeuren.

 

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud. en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?