Ladekasten voor zolder

Ladekasten

Ladekasten

Onzen Ladekasten zijn speciaal ontworpen voor de zolder, deze kasten worden opmaat gemaakt. En zijn aan te passen naar iedere wens. Aangezien elke gebruiker andere wensen heeft. Zo kunnen we onze kasten voor de zolder elke kleur geven die u wenst. Of we kunnen de fronten van de ladekasten voorzien van massiefhout voor een luxe uitstraling.

Waarvoor zou u de zolder kunnen gebruiken wat kunnen we voor u betekenen?

een mogelijkheid is om er een speel zolder van te maken voor de kinderen. zo kunnen we er schommels ophangen een klimbaan aanleggen of/en een glijbaan. Mogelijk zouden we de zolder in tweeën kunnen delen met behulp van kasten, zodat er zat opbergruimte ontstaat. maar toch een afscheiding tussen een werk gedeelte en een speel plek.

U kunt er ook voor kiezen om er een werkplek van te maken. handig voor als u een eigenbedrijf heeft en tuis de administratie moet verrichten. of als u studerende kinderen heeft. Een twee, derde of vierde slaapkamer behoord ook tot de mogelijkheden.

Zo ziet u er zijn mogelijkheden zat om van uw rommelige saaie zolder een supermooie opgeruimde en georganiseerde, maar vooral een prettige ruimte te maken.

Hoe gaan we te werk?

we komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de ruimte te bekijken.

U

zou van tevoren al een bordt kunnen maken. waarop u afbeldingen uit tijdschriften plakt die u graag op de zolder zou willen zien. Wij nemen dit bordt dan mee en gaan er mee aan de slag om voor u een ontwerp te maken. bij een tweede bezoek presenteren we u graag ons ontwerp.

Ladekast zolder

Is uw interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. En laat u verassen wat er allemaal mogelijk is met uw zolder. Of voor een vrijblijvende prijs opgave.

Voor het maken van een bord kunt u bij ons ook volders aanvragen.

× Hoe kan ik je helpen?