Hovenier

Hovenier Brouser icone

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Sinds 2002 houden we ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We hebben dan ook een ruime ervaring in het groen. bij ons kunt u dan ook terecht voor een eerlijk advies. Met ons 3D programma kunnen we de meest uiteenlopende sierbestratingen voor u ontwerpen.


Home


Huis wensen


Tuin wensen


Knieschot element


Over ons


Contact

Tuin bestraten in Rhoon

U ziet hier een tuinvisie furora grijs slate 60×60 tuintegel de bestrating is later af gevoegd met anti-onkruid zand in de zelfde kleur. Dit geeft een mooi strak geheel.
 
 


Tuin Rhoon voor het bestraten
Tuin Rhoon na het bestraten achtertuin
Tuin Rhoon voor het bestraten achtertuin
Tuin Rhoon na het bestraten

wens hoveniers

Wens huis en tuin houdt zich al sinds 2002 bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen. U kunt bij ons terecht voor zeer mooie en gebruiksvriendelijke tuinen, waarbij we de perfecte combinatie realiseren tussen groen en steen.

Onderhoudt arme tuin

Wij als hovenier leveren ook onderhoud ’s arme tuinen. Dit noemen we zo omdat er geen onderhoud ’s vrije tuinen bestaan. Zo kunt u ervoor kiezen om een keramische tegel te kiezen, deze tegel wordt in een bed van speciaal cement en zand gelegd, zodat er een goede doorwatering plaats vind. De tegels worden vervolgens af gevoegd met een speciaal voegmiddel die ook weer water doorlaten is. U hoeft nu één keer per jaar de tuin te reinigen met een hogedruk spuit. wat wij ook voor u kunnen verzorgen.

 

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?