Tuin wensen

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680
U kunt ons ook vinden op:Hovenier.nl - Bekijk ons profiel

Sinds 2002 houden we ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We hebben dan ook een ruime ervaring in het groen. bij ons kunt u dan ook terecht voor een eerlijk advies. Met ons 3D programma kunnen we de meest uiteenlopende sierbestratingen voor u ontwerpen.

Uw tuin in 3D

Tijdens een bezoek bij u thuis bespreken we uw wens en behoeftes. Ook meten we de tuin op. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag om zo realistische mogelijke foto's te maken. Hierdoor heeft u voor dat we gaan beginnen een zo duidelijk mogelijk beeld hoe de droomtuin eruit gaat zien. Eventuele aanpassingen kunnen we dan nog simpel verwerken.

 

 

3D tuinontwerp Rhoon WenS Huis en Tuin
tuin voorbeeld4
tuin voorbeeld 1
Bestrating Rhoon Hovenier Stratenmaker

Keramische tuintegels

Wilt u een zo'n onderhoudsvrije tuin als mogelijk?  Dan kunt u kiezen voor keramische tuintegels. De tegels worden op een bed van zand inkombinatie met een drainagesysteem aangebracht. Vervolgens worden de tegels afgevoerd, zodat onkruid geen kans krijgt. En u dus een onderhoud vriendelijk terras heeft. Hiervoor werken wij met varistone

 

 

De voor en nadelen:

 • Weinig tot geen onkruid.
 • Weinig verzakkingen.
 • makkelijk te reinigen.
 • Hoeft niet opnieuw gevoegd te worden na het reinigen.

Eén nadeel is dat een kapotte tegel lastiger te vervangen is

Na 5 jaar het eerste onderhoud. alleen wat oppervlakkig onkruid verder een groene aanslag.

Na 5 jaar het eerste onderhoud. Er zit alleen wat oppervlakkig onkruid en verder een groene aanslag.

20180724_203758

Het resultaat na 3 uur met de hogedrukreiniger. het ziet er weer als nieuw uit!!

Traditionele bestrating

De meest gekozen bestrating voor de tuin is traditionele bestrating, deze bestrating is goedkoper en sneller de realiseren. Hier onder kunt u zien dat het niet alleen gaat om grijze 30 x 30 cm beton tegels of 40 x 60 grinttegels, maar dat het assortiment zeer uitgebreid is. tegenwoordig zijn bijna alle kleuren en maten mogelijk. ook kunnen verschillende soorten bestrating met elkaar gecombineerd worden om zo een speels effect te cremeren. 

Beplanting

Eénmalig onderhoud

Bent u opzoek naar alleen iemand die het onderhoud van uw tuin verzorgd? Wij doen dat graag voor u! Zo kunt u er voor kiezen voor éénmalig onderhoud dat wil zeggen een zomer of winterbeurt. Wij komen dan één of meerderen dagen bij u langs naar gelang de grote van uw tuin. voor één vooraf afgesproken prijs.

 

Maandelijks onderhoud

Ook kunt u voor maandelijks onderhoud kiezen. Dan komen wij één dag in de maand bij u langs om de tuin te onderhouden. De zomer en winterbeurt zijn dan inbegrepen. Dit kan voor een vast bedrag per maand. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn. wij sturen u een dag voor dat wij komen een bericht.

 

Oplossingen op maat

Ook op moeilijk bereikbare plekken bieden wij de

Tuin afgraven en afvoeren

Uw tuin afgraven en afvoeren is een zware klus. Die u beter kunt overlaten aan een ervaren bedrijf met de juiste kennis van zaken. WenS Huis en Tuin heeft alle kennis en ervaring in huis om dit voor u uit te voeren.

Wanneer de tuin goed bereikbaar is gebeurt het afgraven met een kleine kraan of graafmachine. Wanneer dat nodig is zal de tuin handmatig met een schop afgegraven worden.

De kosten hiervoor worden ingeschat op basis van een m² prijs. De tuin afgraven en afvoeren houdt in dat de tuin één egale oppervlak wordt en dat het teveel aan grond en/of zand wordt afgevoerd in een container. Na dit alles kunnen we uw tuin gaan bestraten. 

Afgraven en afvoeren kosten

 • 15 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand prijs per m2 €10 – €15
 • 20 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand prijs per m2 €15 – €20
 • Uitgraven en afvoeren €8 – €12 per m2

Bestratings kosten

De kosten voor het bestraten van een tuin kunnen flink uiteenlopen. Hiernaast vind u de prijzen zoals wij ze voor u kunnen aanbieden. Aangezien wij geen groot bedrijfspand hebben die we moeten onderhouden of een groot wagenpark zijn onze prijzen vaak goedkoper dan die van onze grote concurrenten.

Bestratings kosten incl. materiaal

 • Betonbestrating: € 15 tot € 35
 • Waaltjes: € 30 tot € 45
 • Natuursteen (bijvoorbeeld leisteen en marmer): € 30 tot € 65.

De gemiddelde prijs van de extra materiaal is:

 • Voeg- en ophoogzand: € 60 tot € 70 per big bag (1 m3)
 • Opsluitbanden: € 2 tot € 8 per meter
 • opsluitbanden (palissade): € 10 tot € 30 per meter

Opdrachten

Hier vind u de meest recente opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?