Over ons

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680
Aan de site wordt nog gewerkt.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen

Wij zijn een verbouwings-  hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van creatieve en innovatieve ontwerpen uitgevoerd door ons zelf. Ons doel is om prachtige ruimten en plekken op elk niveau te creëren. Wij ontwerpen ruimten die de dag-tot-dag levensstijl van huishoudens verbeteren, het voorstellen van echte oplossingen voor problemen.

De beste oplossingen komen uit echt begrip voor de behoeften van de gebruikers en de manier waarop de ruimte is om van te genieten.

Bij WenS Huis en Tuin doen we waar we goed in zijn. Wij schatten je behoeften snel in en komen op korte termijn met een grondige oplossing. We werken vervolgens met maximale efficiëntie en minimale verstoring. We beknibbelen nooit op kwaliteit. Voordat u het weet, bent u aan het genieten van dat waar u om vroeg.

kleinstukje achtergrond

sinds 2002 houden wij ons al bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, wij deden dit gedeeltelijk voor ons zelf evenals bij een baas. in de crisis zijn de bedrijven waar wij voor werkten failliet gegaan en waren we genoodzaakt ons op andere dingen te richten. zelf ben ik begonnen aan een omscholing tot engineer.

Dit doen wij nu

begin 2018 merkten ook wij dat de economie weer aantrok en kregen we langzaamaan weer klussen naast onze vaste baan. Halverwege 2018 zijn wij officieel van start gegaan met het aanleggen en onderhouden van tuinen en het verbouwen van oude panden in regio Rotterdam. 

Daar is al vrij snel de tak voor de zolder oplossingen bij gekomen, omdat we zelf ervarende dat de zolder een vaak vergeten ruimte is en deze vaak als laatste aangepakt wordt (of helemaal niet). De opleiding voor engineer komt hier weer in terug. Wie herkent het niet dat de zolder als opslagplaats wordt gebruikt. daar is de zolder dan ook uitermate geschikt voor aangezien er bijna niemand komt. Zeker geen visite. En hier willen wij de oplossing voor bieden. laat uw zolder een fijne plek woorden waarmee u kunt pronken. En tegelijkertijd uw spullen kunt opslaan. Of maak er een kinderspeelparadijs van zodat de woonkamer meer ontzien wordt van duplo, LEGO, poppen, kinderwagen en andere bouwwerken. 

Onze jongste aanwinst zijn de wandplanken dit zijn planken die blind op de muur worden opgehangen. Wij kunnen dit voor u verzorgen of maar u kunt dit ook zelf doen. De wandplanken kunnen ook beschikken over lades. Op deze manier zijn ze multifunctioneel. Ze kunnen dienen als boekenplank, terwijl u in de lades uw kleinere spullen kunt opbergen.

De conclusie

Dankzij onze creativiteit zijn wij de beste partij voor uw huis en tuin verbouwing. En bieden wij de ideale oplossingen voor uw zolder. 

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?