Huis wensen

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680
Heeft u een opknapper gekocht en weet u niet waar u moet beginnen of heeft u er een op het oog en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van het object. Wij staan klaar om u te helpen!!

Dankzij onze ervaring in het verbouwen en renoveren van huizen kunnen wij u uitsteken informeren wat de mogelijkheden zijn. samen met u bezoekt onze engineer Uw (toekomstige) huis zodat we een goed duidelijk beeld hebben. Tijdens dit bezoek bespreken we uw wensen en kunnen gelijk vertellen wat er wel en niet mogelijk is. Na dit bezoek gaan we voor u aan de slag om uw huis te ontwerpen. Zodra dit klaar is plannen we een nieuwe afspraak in om het ontwerp met u te bespreken en te verfijnen totdat u tevreden ben.

Project Rotterdam Noord

Het project Rotterdam Noord bestaat uit het renoveren van een winkelpand uit het jaar 1920. We zijn gestart met het leeghalen van het pand. tijdens het leeg halen zijn we een aantal leuke dingen tegengekomen die uit de tijd komen toen het pand werd gebouwd. zoals het eerste behang dat op jutte geplakt is, de eerste voordeur incl. het gele glas en in de kelder de oude vooraard van opbergdoosjes.

Project Rotterdam noord hoe het was

Zodra het pand leeg is zijn we gestart met het plaatsen van de nieuwe elektra installatie in het plafond waarna de eerste laag gips is aangebracht. Na het isoleren volgt de tweede laag. Waarom brengen we twee lagen gipsplaten aan?  Dit heeft twee reden aangezien we gaan isoleren met vlokken hebben we een geslote ondergrond nodig. waar we vervolgens weer gaten in maken om de isoleer slang in te steken. de tweede reden is omdat het winkelpand uit 3 woonlagen bestaat en er dus bovenburen zijn, dient het plafond brandvertragend te zijn.

Gipsplaten montage

Gips plafond WenS Huis en TuinGips plafond WenS Huis en Tuin

Hier brengen we een isolatielaag aan van 25 cm dik en dichten gelijk de gaten met kurk. hierna kunnen we het plafond met de tweede laag gips afwerken.

Plafond isoleren

Isoleren van hoog plafondGaten voor het isoleren
kinderbed van steigerhout
kinderbed van steigerhout. WenS Huis en Tuin
Kinderbed Steigehout 2
bank incl. opbergruimte
Zit vensterbank
Zit-vensterbank-opbergruimte

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?