Knieschot element

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680 info@wenshuisentuin.nl
De oplossing voor iedere zolder. "Knieschot elementen"

Voor een geordende zolder vol met opbergruimte! gebruikt u onze Knieschot elementen.

Speciaal voor de onhandige ruimte onder het schuine dak ,(de knieschotten) heeft WenS Huis en Tuin Knieschot elementen ontworpen die met de hand vervaardigd worden en binnen een dag bij u geïnstalleerd kunnen worden. Het voordeel van deze Knieschot elementen is dat ze tussen de verticale balken geplaatst worden. Hierdoor hoeven de balken niet verwijdert te worden, dit is ook in de meeste gevallen niet toegestaan, omdat anders de stevigheid van het dak wordt aangetast. Met deze elementen krijgt u er zomaar 10 tot 20 m² handige opbergruimte bij. U hoeft dus niet meer achter de schotten te kruipen om de spullen op te zoeken.

Invester in uw woning met de Knieschot elementen. Dit levert meer op dan op een spaarrekening.

Doordat de elementen een deel woorden van uw woning. En dus met de verkoop mee woorden genomen, werkt dit waarde vermeerderend. Eventuele kopers zullen sneller voor uw woning kiezen dan een soortgelijke woning zonder de opbergruimte. 

Zolder elementen

Kasten met krijtbord

 De getoonde afbeeldingen hiernaast laten kasten zien die in RAL 9010 zijn geschilderd en voorzien zijn van krijtbord verf. deze kasten passen op elke zolder. En worden binnen een dag bij u gemonteerd, zonder constructieve aanpassingen aan het raamwerk van uw kap.

Kastruimte met opbergruimte aan achterzijde

De getoonde afbeeldingen hiernaast laten kasten zien gemaakt van meubelpanelen. Onze kasten zijn uitermate geschikt voor de boekenliefhebber of kinderzolder. Deze kasten bieden ook nog genoeg opbergruimte achter de kasten. Door middel van de wielen aan de onderzijde zijn ze gemakkelijk naar voren te rijden.

Geen Ruimte achter de knieschotten

Vaak is er niet genoeg ruimte in de slaapkamer om alle kledingstukken op te bergen. Met de hoge kledingkasten die voor de knieschotten worden geplaatst heeft u wel genoeg extra ruimte om uw kleding in op te bergen. Zo kunt u er in de zomer de winterkleding in op bergen. En in de winter de zomerkleding. 

kledingkast WenS Huis en Tuin
kledingkast voor het schuine dak

Genoeg ruimte voor de complete schoenen collectie.

Heeft u een grote schoenen collectie, maar niet genoeg ruimte. De kasten van wens huis en tuin bieden de oplossing. Met ruimte voor ongeveer 72 paar schoenen en een bankje om de schoenen aan te trekken, heeft u de ideale opbergruimte voor uw schoenen. De kasten kunnen ook naar voren worden gereden, zodat ook hoge laarzen netjes zonder om te buigen kunnen worden opgeborgen. Of eventueel andere spullen. 

Kastruimte RAL 9010 met leren bank
schottenkast
schotten kasten
Kastenwand schuin dak
Kastenwand voor het schuine dak
Kasten voor het schuine dak
Kasten voor het schuine dak
Kasten voor het schuine dak
Kasten voor het schuine dak
zolderkast met hoekkast
Zolderkast met hoekkast achteraanzicht 2
Knieschot kast legeruimte
Knieschot kast verrijdbaar
kastenwand Amsterdam
kastenwand Amsterdam

Fronten

Voor de fronten van de elementen kan gekozen worden uit alle in Nederland leverbare houtsoorten. Ook kan er gekozen worden voor het hele spectrum aan ral kleuren. Alle mogelijke handvaten kunnen toe gepast worden. En er kan er gekozen worden uit greep loze lades of in gevreesde handvaten.

Wit
4
2
5
3
6

Wilt u een vrijblijvende afspraak maken of meer informatie? Vul hieronder uw gegeven in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Door technische redenen kunnen onze mails in uw spammap terecht komen.

Please enter your first name.
Please enter your last name.
Please enter an email. Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please enter a number.
Please enter a message.

Lade elementen zes keer 60 cm en twee keer 35cm

Deze lade elementen zijn gemaakt van vurenhout en voorzien van een in gevreesde handvaten.

Lade kast
Ladewand van meubelpanelen

Lade elementen zes keer 60 cm en twee keer 35cm

De lade elementen hiernaast zijn gemaakt van vurenhout, vervolgens afgelakt in de kleuren grijs en wit voor een speels effect. de lades zijn voorzien van een in gevreesde handvat.

Ladewand kees van dongenlaan ral.jpg
Ladewand zolder ral 9010 en ral 7016

schuifdeurensysteem

Voor een schuifdeurensysteem (schuifdeuren voor de knieschotten ) bent u bij ons aan het juiste adres. En ook hier in is veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor alleen het schuifdeur systeem. of voor de iets uitgebreidere schuifdeur systeem met kast indeling. En eveneens kan hier gekozen worden uit verschillende in Nederland te verkrijgen houtsoorten. Ook de ral kleuren zijn hier weer mogelijk. Voor de handvaten kan er gekozen worden voor lagen of in gevreesde handvaten.

Schuifdeuren Vuren
Schuifdeuren Vuren

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud. en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?