Knieschot element

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680 info@wenshuisentuin.nl

knieschotkast

Waarom knieschotkast op de zolder of onder het schuine dak plaatsen?

De knieschotkast is de kast die meer opbergruimte creëert zonder zelf ruimte in  beslag te nemen. hierdoor zijn er alleen maar pluspunten. ook wordt de waarde van de woning vermeerdert.

hoe wordt de knieschotkast geplaatst.

Dit licht aan het type dak veel nieuwbouwhuizen hebben zogenoemde schaar daken, deze worden voorzien van knieschotten. Dit zijn verticale balken met een plaat hout ervoor, deze constructie zorgt er voor dat het dak stabiel blijft zodat het niet gaat scharen. Er is ook vaak te zien op de balken Deze constructie mag niet verwijdert worden! De kasten die wij plaatsen passen dan ook precies tussen deze balken en daar waar nodig zal de constructie verstevigt worden. Dit is zeker geen klus die u zelf moet aanpakken of door een on ervaren klusjes man / interieurbouwer.

De meest "simpele" zijn die traditionele daken waarbij er in het zicht een draagbalk van de linker muur naar de rechtermuur loopt, hier kan de kast zonder enige moeite onder worden geschoven. De enige uitdaging is om de knieschotkast mooi aan te laten sluiten. Vaak hangen deze balken door, waardoor er verschillende hoogtes ontstaan.

Waar worden de kasten gemaakt?

De knieschotkast worden in de werkplaats gemaakt hier worden ze in elkaar gezet om te zien of alles past. vervolgens worden ze weer uit elkaar gehaald om bij u op zolder of in de slaapkamer weer te worden gemonteerd. dat betekent dat op deze manier verminderen wij de overlast bij u en kunnen we de kasten over het algemeen binnen 1 dag plaatsen.

 

Voor meer voorbeelden van ons werk kunt u HIER klikken. dan komt u op onze portfolio pagina.

kastenwand wens huis en tuin
Aankomst nieuwe kantenlijmer
Aankomst nieuwe kantenlijmer

De werkplaats / zagerij

De zagerij is voorzien van de nieuwste platenzaag Robland Z400 hiermee kunnen platen van 3,05 meter bij 3,05 meter mee worden verwerkt. dankzij de altijd scherpe zaagbladen kan ook een haarscherpe zaagsnede mee worden gemaakt.

zodra de planken op maat zijn gezaagd worden ze voorzien van een kanten afwerking naar keuze. dit kan een 1mm kantenband zijn, maar ook een 2mm kantenband. Deze kantenband kan in de zelfde decor worden gekozen die matcht met de planken. of natuurlijk een heel ander decor/kleur voor meer speelsheid.

Robland Zaag
Robland Zaag
3D ontwerp hoekkast
3D ontwerp hoekkast

Van ontwerp tot eindproduct

Al onze interieurbouw projecten beginnen op de tekentafel. hier werken we met de nieuwste tekenprogramma's (Auto-CAD en fusion 360 ) om uw project in 3D en 2D vorm te geven. Dit geeft u een accuraat beeld hoe het product of de ruimte er uit komt te zien.

Knieschot kast verrijdbaar
Knieschot kast verrijdbaar
Halifax eik natuur
Halifax eik natuur

Decoren 

U kunt bij ons kiezen uit ruim 400 verschillende decoren zoals houtlook, betonlook, marmerlook, metaallook en unikleuren. Heeft u al een meubelstuk in huis waar u een kast bij zoekt. wij kunnen in bijna alle gevallen het zelfde decor leveren.

Cipollino marmer zwart-koper
Cipollino marmer zwart-koper

Lade elementen zes keer 60 cm en twee keer 35cm

Deze lade elementen zijn gemaakt van vurenhout en voorzien van een in gevreesde handvaten.

Lade kast
Ladewand van meubelpanelen

Lade elementen zes keer 60 cm en twee keer 35cm

De lade elementen hiernaast zijn gemaakt van vurenhout, vervolgens afgelakt in de kleuren grijs en wit voor een speels effect. de lades zijn voorzien van een in gevreesde handvat.

Ladewand kees van dongenlaan ral.jpg
Ladewand zolder ral 9010 en ral 7016

schuifdeurensysteem

Voor een schuifdeurensysteem (schuifdeuren voor de knieschotten ) bent u bij ons aan het juiste adres. En ook hier in is veel mogelijk. Zo kunt u kiezen voor alleen het schuifdeur systeem. of voor de iets uitgebreidere schuifdeur systeem met kast indeling. En eveneens kan hier gekozen worden uit verschillende in Nederland te verkrijgen houtsoorten. Ook de ral kleuren zijn hier weer mogelijk. Voor de handvaten kan er gekozen worden voor lagen of in gevreesde handvaten.

Schuifdeuren Vuren
Schuifdeuren Vuren

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud. en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?