Kast op maat

Logo WenS Huis en Tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Schuifdeuren en knieschotkasten Breda Wens Huis en Tuin
Schuifdeuren en knieschotkasten Breda Wens Huis en Tuin

Kast op maat

Bent u opzoek naar een kast op maat?

Onze kast op maat kasten worden geheel op maat voor u gemaakt. Ben u opzoek naar een kast, maar passen de kasten van de grote aanbieders niet dan bieden wij de oplossing.

Waar passen de kasten op maat?

onze kasten passen overal of dit nu in een smalle nis is ofwel in een trappen kast. Geen probleem wij komen alles bij u inmeten en maken de kast volledig op maat voor u.

 

wat kunnen we verder voor u betekenen.

wij maken speciaal voor de knieschotten ook de kasten op maat. maar ook maken we Cinewalls. ook is het mogelijk om een compleet interieur samen te stellen. zodat uw gehele interieur op elkaar is afgestemd. onze bibliotheek aan decors is zeer uitgebreid met wel meer dan 400 verschillende decors. hierdoor kunnen we voor ieder interieur wel een passen decor vinden. Ook zijn we gestart met het creëren van keukens. momenteel staat dit wel nog in de kinderschoenen. voor meer informatie hier over kunt u een mail sturen naar info@wenshuisentuin.nl

kast op maat Trappenkast
kast op maat Trappenkast

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?