Zolder wensen

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680
WenS Huis en Tuin Biedt praktische oplossingen voor de inrichting van zolderruimtes, zoals het creëren van een extra kamer, een vliering, een ombouw om de cv-ketel, een complete wasruimte en/of schuifdeuren voor de knieschotten.

Weet u niet wat u met de zolder aan moet ? wij helpen u

Heeft u ook zo'n zolder waar de dozen zijn opgestapeld? Een plek waar je eigenlijk liever niet komt. Wij willen u graag helpen dit probleem op te lossen, doormiddel van onzen creatieve ideeën kunnen we van uw zolder een opgeruimde en fijne plek maken. Een bijkomend voordeel hiervan is de investering die u hiervoor maakt verdient zich vanzelf terug als u uw woning verkoopt.

Wij doen net iets extra's 

Met onze ideeën voor uw zolder houden wij ook rekening met de toekomst. in 2030 zullen de meest huizen van het gas af moet, hiermee houden wij al rekening in de ontwerpen die wij maken, er zal meer ruimte moeten worden gemaakt voor warmte pompen, omvormers van zonnepanelen en opslag van de opgewekte energie.

Een kinderkamer of speel paradijs

Het gebeurt steeds vaker dat de zolder omgebouwd wordt tot speelzolder met opbergruimte voor de ouders. Zo wordt de woonkamer zoveel mogelijk ontzien van speelgoed, maar ook spelcomputers. Ook is het mogelijk om een slaapkamer van de zolder te maken. Dit brengt wel de nodige uitdagingen met zich mee, aangezien hier ook vaak de cv ketel hangt. Ook hier hebben wij verschillende oplossingen voor.

Kinderbed Steigehout 2
kinderbed van steigerhout
3

Een waskamer

Een waskamer is ideaal voor de zolders waar de wasmachine en droger op de zolder staan.  Met onze waskamerinrichting heeft u een geordende ruimte waar u uw was kan doen, zowel wassen als drogen. Of dit nu boven het trappengat is of op een droogrek.

Open cv ruimte op zolder.
washok zijde
20180707_172533
20180707_172550

Zolderverbouwing Nijmegen

Bij deze verbouwing is één grote kamer gecreëerd met een open vliering die te bereiken doormiddel van een opentrap via de grote overloop. Aan beide zijden zijn kasten met lades geplaatst met in het midden schuifdeuren. op de ruime overloop zijn twee kastenwanden geplaatst.

Zolderverbouwing Rhoon

Bij deze verbouwing is één grote kamer gecreëerd met een grote vliering die te bereiken doormiddel van een vlizotrap en er is een ruime inloop kleding /schoenenkast gemaakt. 

Zolderverbouwing Ridderkerk

Bij deze verbouwing is de zolder verdeeld in een slaapkamer met schuifdeuren voor de knieschotten en een kastenwand onder het schuine gedeelte en een was gedeelte waarbij er genoeg ruimte is om te drogen en strijken. ook hier zijn schuifdeuren voor de knieschotten geplaatst. Verder zijn aan beide zijde de dakkapellen afgewerkt en is er een kast om de CV gemaakt. 

Zolderverbouwing Capellen aan den ijssel

Bij deze verbouwing is de zolder verdeeld in twee kamers en een was gedeelte. in één kamer zijn schuifdeuren voor de knieschotten gemaakt. In de andere kamer zijn er Louvre deurtjes voor de knieschotten geplaatst in deze kamer is ook gebruikgemaakt van het trappengat. hier is namelijk een kast boven gemaakt die voor veel extra opbergruimte zorgt. De Louvre deuren zijn ook in het was gedeelte terug te vinden hier verbergen ze de wasmachine en droger evenals de wasmanden en de cv ketel waar ook een ombouw voor is gemaakt.     

Zolderverbouwing Rotterdam

Zolder RotterdamZolder RotterdamZolder RotterdamZolder RotterdamZolder RotterdamZolder Rotterdam

Kleding kast opmaat onder schuin dak kamer hoogKledingkast opmaat onder schuin dakBoekenkast kamer hoog opmaat gemaakt

Kastruimte onder het schuine dak

Speciaal voor het schuine gedeelte van het dak hebben wij kasten ontworpen die het opruimen en ordenen van uw spullen vergemakkelijkt, deze kasten kunnen naar ieders wens worden aangepast. Of het nu gaat om het opbergen van kleine artikelen of juist de grote.

kledingkast voor het schuine dak
kastruimte zolder WenS Huis en Tuin
Ladekast zolder
Kastruimte RAL 9010 met leren bank

Wandplanken

Voor de boeken liefhebber hebben we multifunctionele wandplanken ontworpen. De planken kunnen beschikken over één tot vier laden en beschikken over een hoge draagkracht, hierdoor zijn ze ideaal als boekenplank te gebruiken. Maar voor anderen doeleinde zijn ze ook zeer geschikt, zoals het opbergen van dozen, gereedschappen, speelgoed of om uw verzameling te showen.

Wanplank met lade teak wens huis en tuin
Wanplank wens huis en tuin
Boekenplanken wand
Zwevende wandplanken hand gemaakt

CV ombouw

CV ombouw kleineruimte

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS Huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?