Aannemer

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680
Info@wenshuisentuin.nl

Huizen en tuinen zijn zoveel meer dan binnen- en buitenruimten. Ze bieden rust en een plek om volledig jezelf te zijn. We ontwerpen alle soorten verbouwingen in of aan uw huis, van volledige verbouwingen tot alleen het plaatsen van handige kastruimte in de knieschotten. Ook ontwerpen wij uw tuin, leggen wij deze van A tot Z aan en kunnen uw tuinonderhoud verzorgen. wij zijn uw hovenier en aannemer in één.

Uw aannemer die alles uit handen kan nemen.

De oplossing voor al uw renovatie projecten

Het begint allemaal met een nieuwe woning en plannen om de woning naar uw eigen wensen in te delen. Hierbij kunnen veel vragen in u opkomen. Wij kunnen u allemaal over informeren. Wij zijn de beste oplossing voor uw project. Wij kunnen voor u de verbouwing van het begin tot het einde voor u begeleiden. Dit kunnen we Doordat wij alle disciplines zelf in huis hebben. Van bouwtekeningen en 3D ontwerp tot de laatste plint. U heeft èèn aanspreekpunt het gehele project.

Alles up to date

Inmiddels hebben wij al heet wat ervaring in het renoveren van vele oude panden in Rotterdam. Waarbij we ze hebben gerenoveerd tot heerlijke woningen helemaal up to date voorzien van de nieuwste snufjes. Zoals uitstekende WiFi door het gehele huis of elektrische gordijnen

Laat hier uw ervaring met ons achter

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Christel Bosman schreef op januari 27, 2022 om 3:41 pm
Vorig jaar hebben wij een dakkapel laten plaatsen en heeft Wouter de afwerking gedaan en kamers op zolder gemaakt. Het is niet te omschrijven hoe blij wij nog steeds zijn met het resultaat. Bij een volgende klus weten wij al direct wie wij dan inschakelen. Wouter werkt netjes, is vriendelijk en laat alles keurig achter.
Sandra Zee schreef op november 15, 2020 om 1:39 pm
Wouter heeft voor ons zolderkamers met een vliering + vlizotrap gemaakt. En het ziet er super mooi uit en we zijn er heel erg blij mee. Het was een fijne samenwerking en ook een nette eerlijke prijs. Kortom, een aanrader ! We zijn nu ideeën aan het verzamelen voor het volgende project, de tuin 🙂
Suzanne schreef op maart 21, 2019 om 10:47 am
Wouter heeft geweldig werk geleverd. Oude keukenblok erui en nieuwe erin. Mooi, netjes, accuraat, snel en ook niet onbelangrijk, zeer betaalbaar. Nu moet ik maar even doorsparen voor het volgende project.
Ronald & Anita schreef op maart 5, 2019 om 6:46 pm
Wij hebben een prettig gesprek gehad over onze wensen betreffende een zitvensterbank. Vervolgens is er een ontwerp voorgelegd en is er op basis van een mooie prijs een offerte uitgerold. Binnen 4 weken is er een kwalitatief hoogwaardige zitvensterbank geplaatst die mooier was dan wij voor ogen hadden. Top service en goede degelijke kwaliteit. Een aanrader!

Contactformulier

Door technische redenen kunnen onze mails in uw spammap terecht komen.

 

  Selecteer hier uw reden van contact. Meerdere opties mogelijk (verplicht)
  Renovatie/aannemerZolderverbouwingTuinaanleg/onderhoudInterieurbouw/knieschotkasten

  (verplicht)

  Vraag

   WenS Huis en Tuin       Kees van Dongenlaan 3 3161 DL Rhoon               06-26624680                  KvK Nr.72007656         BTW Nr. NL 178396606B02

   De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

   © 2018 WenS Huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

   × Hoe kan ik je helpen?