zaagservice Zuidland

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680 info@wenshuisentuin.nl

zaagservice en kantenlijmservice

Onze zaagservice zaagt voor u elke houtsoort exact op maat

Voor de zaagservice kunt u een mail sturen naar zaagservice@wenshuisentuin.nl hier kunt u uw maatvoering doorgeven. Even binnenlopen kan natuurlijk ook op het aders Harregatplein 23L Zuidland.

Wat kost de zaagservice?

de kosten per rechte zaagsnede zijn €3,-

voor het schuinzagen wordt een toeslag van €15,- per verschillende hoek gerekend

Wat kost de kantenlijmservice?

Voor het verlijmen van de kanten wordt €17,- per meter gerekend, dit is incl. de ABS kantenband, hierbij worden ook de hoeken en randen netjes afgewerkt met een radius van 2 mm.

Zijn de stukken te groot voor u om te vervoeren?

Als de werkstukken voor u te groot zijn op te vervoeren dan kunnen wij dit ook voor u doen. in een straat van 30km vanaf onze zagerij kost dit €30,-. Buiten deze straal komt er €0,25 cent per kilometer bij.

Voor voorbeelden van ons werk kunt u HIER klikken. dan komt u op onze portfolio pagina.

kastenwand wens huis en tuin
Aankomst nieuwe kantenlijmer
Aankomst nieuwe kantenlijmer

De werkplaats / zagerij

De zagerij is voorzien van de nieuwste platenzaag Robland Z400 hiermee kunnen platen van 3,05 meter bij 3,05 meter mee worden verwerkt. dankzij de altijd scherpe zaagbladen kan ook een haarscherpe zaagsnede mee worden gemaakt.

zodra de planken op maat zijn gezaagd worden ze voorzien van een kanten afwerking naar keuze. dit kan een 1mm kantenband zijn, maar ook een 2mm kantenband. Deze kantenband kan in de zelfde decor worden gekozen die matcht met de planken. of natuurlijk een heel ander decor/kleur voor meer speelsheid.

Robland Zaag
Robland Zaag
Halifax eik natuur
Halifax eik natuur

Decoren 

U kunt bij ons kiezen uit ruim 400 verschillende decoren zoals houtlook, betonlook, marmerlook, metaallook en unikleuren. Heeft u al een meubelstuk in huis waar u een kast bij zoekt. wij kunnen in bijna alle gevallen het zelfde decor leveren.

Cipollino marmer zwart-koper
Cipollino marmer zwart-koper

    x aantal Kantenafwerking

    De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud. en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

    © 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

    × Hoe kan ik je helpen?