Bestrating in Spijkenissen

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680

Sinds 2002 houden we ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We hebben dan ook een ruime ervaring in het groen. bij ons kunt u dan ook terecht voor een eerlijk advies. Met ons 3D programma kunnen we de meest uiteenlopende sierbestratingen voor u ontwerpen.

Uw tuin is bij ons in goede handen.

Of het nu gaat om uw bestaande bestrating aanhelen of het opnieuw bestraten met uw bestaande bestrating of een totaal nieuw ontwerp. Wij realiseren dit voor u.

 

 

Tuin bestraten in Spijkenissen

Voor dit project hebben we de bestaande tegels (grinttegels zwart/wit 40 x 60) opnieuw gebruikt. En aangevuld met de zelfde tegel aangezien we er een aantal te kort kwamen. Het eindresultaat is een opgeknapte makkelijk te onderhouden tuin.

 

 

Tuin renovatie in spijkenissen
Oude bestrating gebruiken wens huis en tuin
Tuin aanleg wens huis en tuin Spijkenissen
Bestrating spijkenissen wens huis en tuin

Bestrating in Spijkenissen

Voor dit project hebben we het braakliggende stuk grond bestraat met dezelfde tegels waar de bestaande bestrating al uit bestond (gewassen grinttegels 40 x 60). Het eindresultaat is een mooi aan geheeld stuk bestrating.

 

 

Tuin aanleg en onderhoud wens huis en tuin
Tuin aanleggen Spijkenissen wens huis en tuin
Bestrating aanhelen wens huis en tuin Spijkenissen
Hergebruikte gewassengrind tegels wens huis en tuin

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?