Isoleren

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680
Heeft u last van een koude vloer of krijgt u uw huis maar nier warm gestookt? En wilt u zo minmogelijk slopen maar wel een warme woning. Wij bieden u vloer en plafond isolatie zonder veel troep. Samen met easycell isoleren wij uw vloeren en plafonds.

Uw woning isoleren tegen geluidsoverlast en voor het behoud van de warmte.

Met Easycell bent u verzekerd van goede warmte- of geluidsisolatie van uw vloer, plafond, muur of dak.  Easycell is isolatiemateriaal van zeer hoge kwaliteit. Het bestaat uit losse, wollige vlokken van cellulose met lange vezels. Gebruikt u Easycell, dan weet u zeker dat u perfecte geluidsisolatie en warmte isolatie zult verkrijgen. Met de inblaasmachine kan het isolatiemateriaal onder lage druk worden ingeblazen in vloeren, muren en plafonds. Dit kan worden gedaan voor het dempen van geluid, zoals muziek, én voor het behouden van warmte. Warmte binnen houden en geluid buiten houden: dat is wat Easycell doet.

Het isoleren van houten vloeren

Wilt u geluidsisolatie voor uw houten vloer? Dan heeft u bij Easycell het juiste product gevonden. Er is namelijk geen ingrijpende verbouwing meer nodig om met Easycell holle ruimtes te isoleren. De holle ruimtes tussen het plafond en een houten vloer kunnen opgevuld worden met het isolatiemateriaal van Easycell. Dit product voldoet aan het kwaliteitsregister van de ISSO; het isoleert zeer goed én het is duurzaam. Hoe gaan wij te werk? voor het isoleren van uw vloer halen wij over de gehele lengte van uw vloer één plank er zorgvuldig uit. dit gebeurt haaks op de dragende balken, vervolgens blazen wij het isolatiemateriaal in uw vloer. hierna plaatsen wij de planken weer terug. Nu heeft u binnen één dag een geïsoleerde vloer.

Vloer isoleren Wens huis en tuin[1]
Vloer na isoleren Wens huis en tuin

Het isoleren van plafonds

Voor het isoleren van het plafond kunnen wij voor u op twee manieren realiseren. De eerste (indienmogelijk) is het minst ingrijpen, hiervoor halen wij net zoals de vloer één strook van ongeveer 20 cm breed haaks op de dragende balken weg. hierna isoleren wij uw plafond. En maken de ontstane strook weer dicht. In overleg met u kunnen wij ook het opnieuw schilderen van uw plafond verzorgen. De tweede manier is een stuk ingrijpender maar geeft wel meer mogelijkheden. op de tweede manier boren wij elke 140 cm een rond gat waar vervolgens de isolatie slang ingaat na het volblazen plaatsen we een kurk in het gat zodat het materiaal er niet uit valt, vervolgens zullen we uw plafond voorzien van nieuwe gipsplaten, deze stucen en sausen. De voordelen van een nieuw plafond is dat u nu nieuwe locaties voor uw lampen kunt kiezen zodat ze weer recht boven uw tafel hangen zonder lelijke plak strips. En de brand veiligheid wordt verhoogt.

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?