Bestrating in Rhoon

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680

Sinds 2002 houden we ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. We hebben dan ook een ruime ervaring in het groen. bij ons kunt u dan ook terecht voor een eerlijk advies. Met ons 3D programma kunnen we de meest uiteenlopende sierbestratingen voor u ontwerpen.

Tuin bestraten in Rhoon

U ziet hier een hekwerk van hout met een dubbele betonnen Onderplaat rotsmotief tweezijdig, antraciet, 3 x 36 x 184 cm.  De tuin is afgewerkt met keramische tuintegels. De tegels zijn vervolgens afgevoegd met een speciaal voegsel in de kleur antraciet.

 

 

Tuin Rhoon bestrating en tuin hek hekwerk
Tuin Rhoon bestrating en tuin hek hekwerk
Bestrating Rhoon Hovenier Stratenmaker
Bestrating Rhoon Hovenier Stratenmaker

Tuin bestraten in Rhoon

U ziet hier een tuinvisie furora grijs slate 60x60 tuintegel. De bestrating is later af gevoegd met anti-onkruid zand in de zelfde kleur. Dit geeft een mooi strak geheel.

 

 

Tuin Rhoon voor het bestraten
Tuin Rhoon na het bestraten achtertuin
Tuin Rhoon voor het bestraten achtertuin
Tuin Rhoon na het bestraten

Aanleg tuin Rhoon

Hierbij hebben we de tuin omgetoverd tot een heerlijke vogelvriendelijke tuin.

 

Tuin Rhoon Wens Huis en Tuin
Tuin Rhoon wens huis en tuin Rhoon
Tuin zoals het was Rhoon WenS Huis en Tuin
Tuin Rhoon wens huis en tuin Rhoon

Aanleg tuin Rhoon

Van ontwerp tot de aanleg.

 

Tuin RhoonTuin RhoonTuin Rhoon wens huis en tuinTuin Rhoon wens huis en tuinTuin Rhoon wens huis en tuinTuin RhoonTuin RhoonTuin RhoonTuin Rhoon

Ontwerp voor de voortuin in essendeal. Nog te realiseren

Deze woningen in essendeal worden momenteel gebouwd. Wij hebben hier al wel een ontwerp voor de voortuin kunnen maken, zodat er alvast een duidelijk beeld is hoe de tuin er uit gaat zien. De twee buren werken hierbij samen om een schitterende entree te krijgen. De beplanting is hier gedeeltelijk in mee genomen, aangezien de klanten de beplanting voor het grootse gedeelte zelf wil planten. Dit is voor ons totaal geen probleem.

 

 

voortuin essendeal rhoon zonder beplanting
voortuin essendeal rhoon zonder beplanting
voortuin essendeal rhoon beplant
voortuin essendeal rhoon bovenaanzicht

Ontwerp voor de achtertuin in essendeal. Nog te realiseren

Deze woningen in essendeal worden momenteel gebouwd. Wij hebben hier al wel een ontwerp voorde achtertuin kunnen maken, zodat er alvast een duidelijk beeld is hoe de achtertuin er uit gaat zien. De beplanting is hier gedeeltelijk in mee genomen, aangezien de klanten de beplanting voor het grootse gedeelte zelf wil planten. Dit is voor ons totaal geen probleem.

 

 

Tuin Rotterdam Hovenier stratenmaker

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?