Cinewall

Logo wens huis en tuin

”Ons doel is prachtige ruimten te creëren voor elk budget”

Direct contact 06-26624680 info@wenshuisentuin.nl
Cinewall Wens huis en tuin

Cinewall net dat extra luxe in huis

Zou u ook graag een Cinewall in huis halen?

Hier hoeft u niet verder voor te zoeken wij kunnen voor u de mooiste cinewall's ontwerpen geheel naar uw eigen wensen en behoefte

Eerst het 3D ontwerp

Na dat we uw wensen hebben besproken zullen we de cinewall in ons tekenprogramma zetten en kunnen we samen met u kijken of hij geheel naar uw wens is

Wat is er allemaal mogelijk?

in principe is bijna alles mogelijk. wij beschikken over meer dan 300 decoren en velen gevingerlasten houtsoorten. Waarschijnlijk kunnen we zelfs de cinewall afstemmen op uw keuen, zodat er een geheel ontstaat. Ook verlichting is geen probleem wij kunnen voor u sfeerverlichting in de kast verwerken, zodat als het uitstaat u hier niks van ziet.

Plaatsing is binnen een dag geregeld

Bij negen van de tien Cinewall's hebben wij hem bij u binnen een dag geplaatst dit doen we door heel Nederland en belgie.

Cinewall Wens huis en tuin
Cinewall Wens huis en tuin
Cinewall Wens huis en tuin

De werkplaats / zagerij

De zagerij is voorzien van de nieuwste platenzaag Robland Z400 hiermee kunnen platen van 3,05 meter bij 3,05 meter mee worden verwerkt. dankzij de altijd scherpe zaagbladen kan ook een haarscherpe zaagsnede mee worden gemaakt.

zodra de planken op maat zijn gezaagd worden ze voorzien van een kanten afwerking naar keuze. dit kan een 1mm kantenband zijn, maar ook een 2mm kantenband. Deze kantenband kan in de zelfde decor worden gekozen die matcht met de planken. of natuurlijk een heel ander decor/kleur voor meer speelsheid.

Cinewall Wens huis en tuin
Cinewall Wens huis en tuin
Halifax eik natuur
Halifax eik natuur
Cipollino marmer zwart-koper
Cipollino marmer zwart-koper

De informatie op deze website is met zorgvuldigheid en toewijding samengesteld. Toch kan het altijd voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist is. WenS Huis en Tuin is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de inhoud. en genomen beslissingen, schade, overlast of ongemak dat voortvloeit of samenhangt met het gebruik van deze inhoud.

© 2018 WenS huis en Tuin alle rechten voorbehouden.

× Hoe kan ik je helpen?