hovenier

Wij als hovenier zijn gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen, vijvers vlonders, pergola’s en het beplanten van uw tuin. wij werken snel en binnen uw budget. Uw tuin van klein tot groot kunnen wij voor u ontwerpen en aanleggen.

onderhoud contract
Wij als hovenier bieden ook onderhoud contracten aan. Wij komen twee keer per jaar langs om uw tuin winterklaar te maken of juist voor de zomer. voor het winterklaar maken zullen we de beplanting snoeien het onkruid verwijderen.

voor de zomerbeurt kunnen we uw terras reinigen met behulp van een hogedrukreiniger uw gras verticuteren bezanden en inzaaien beplanting bijsnoeien onkruid verwijderen en eventuele losse of verzakte bestrating repareren.

Hovenier Rhoon
Tuin aanleggen Rhoon

voor uitzonderlijke bestrating kunt u bij ons terecht. Zo kunnen wij voor u elke foto op uw stenen afdrukken. Of een speciaal voor u ontworpen patroon leggen. heeft u liever een makkelijk te onderhouden tuin, dan raden wij u aan om een tegel te nemen die makkelijk te reinigen is. deze kunnen wij dan ook voor u voegen, zodat er nagenoeg geen onkruid in de voegen groeit. onze voorbeeld tuin toont aan dat zelfs na 5 jaar van bijna geen onderhoud de tuin nog steeds bijna geen onkruid heeft.

wilt u een schitterende vlonder met bijvoorbeeld afgeronde koppen. En een plataan met daar omheen een romantische bank wij kunnen dit voor u realiseren. onze fantasie is on uitputten. Het enige wat wij niet overschrijden is het budget. het budget stelt u vast en daar houden wij ons aan! wij zeggen ook het enige limiet dat wij hebben is het budget.

× Hoe kan ik je helpen?